TAMA Imperialstar Electric Yellow Rock Set

Setul Tama Imperialstar Electric Yellow Rock este un kit de tambur de înaltă calitate, conceput pentru toboșii de rocă care solicită atât stil, cât și performanță.Kit -ul are un finisaj galben electric izbitor, care este sigur că va întoarce capetele pe scenă.

Setul de tambur este alcătuit din șase piese, inclusiv un tambur de 22 "x 18", 10 "x 7" și 12 "x 8" rack toms, un tom de 16 "x 14", o capcană de 14 "x 5"tambur și un set de cymbale de hi-hat, cymbale de accident și un cymbal de călătorie.

Tamburele sunt fabricate din lemn de plop de înaltă calitate, ceea ce le oferă un sunet cald și echilibrat.Drumurile de tambur sunt realizate de Remo, care este un nume de încredere în lumea bateriei și oferă un ton și o durabilitate deosebite.

Setul Tama Imperialstar Electric Yellow Rock include, de asemenea, hardware atât robust, cât și reglabil.Kit-ul include un suport de capcană dublu, standuri de cymbal și suport pentru hi-hat, toate acestea pot fi ajustate pentru a se potrivi stilului și preferințelor dvs. de joc.

În general, setul Tama Imperialstar Electric Yellow Rock este un kit de tambur de top-of-the-line care oferă atât stil, cât și performanță.Indiferent dacă sunteți un începător sau un baterist cu experiență, acest kit este sigur că vă va satisface nevoile și vă va depăși așteptările.