Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm, folosim și diseminăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați serviciile noastre. Vă luăm în serios confidențialitatea și ne -am angajat să o protejăm.

Informații pe care le colectăm

Colectăm informații de la dvs. atunci când utilizați serviciile noastre. Aceasta poate include informații precum numele dvs., adresa de e -mail și orice alte informații pe care le furnizați.

Cum folosim informațiile dvs.

Folosim informațiile pe care le colectăm de la dvs. pentru a oferi și îmbunătăți serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă personaliza experiența. Vă putem folosi și informațiile dvs. în scopuri de marketing și promovare.

Cum împărtășim informațiile dvs.

Nu vindem, tranzacționăm sau transferim informațiile personale către terți. Vă putem împărtăși informațiile dvs. cu furnizorii noștri de servicii de încredere care ne ajută să operăm serviciile noastre.

Păstrarea datelor

Vă vom păstra informațiile personale în timpul, atât timp cât este necesar pentru a furniza serviciile noastre și pentru a respecta orice obligație legală.

Securitate

Luăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului, utilizării sau diseminării neautorizate. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. personale.

Drepturile tale

Aveți dreptul de a accesa, de a corecta sau de a elimina informațiile dvs. personale. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune procesării informațiilor dvs. personale.

Modificări la această politică

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când. Vom anunța orice modificare publicând noua politică de confidențialitate pe această pagină.